کانال رسمی به خانه برمیگردیم

شنبه تا پنجشنبه حوالی ساعت ۱۷ از شبکه پنج سیماسامانه پیامکی برنامه:۱۰۰۰۰۵۱۳


2 ساعت پیش
2 ساعت پیش
2 ساعت پیش
2 ساعت پیش
برنامه امروز پنج شنبه ۱۴۰۰/۰۵/۱۴ 👇
2 ساعت پیش
سلام و ادب و روز بخیر 
فهرست برنامه امروز

پنج شنبه ١٤٠٠/٠٥/١٤


مجریان امروز برنامه :
خانم پورابراهيم
آقاي مولايي

مهمانان :
خانم دكتر فاطمه منتظري ( نويسنده و پژوهشگر )
زيباترين تصوير خلقت خانواده


خانم دكتر راحله عليمرادزاده ( متخصص طب سالمندي )
نقش سالمندان در خانواده



خانم آزاده نظامي ( مربي هنري )
آموزش گليم بافي


خانم مريم بخشي ( مربى آشپزى )
آموزش دكور كيك



شروع برنامه: ١٦:٤٥
مدت برنامه: ٧٠ دقیقه
7 ساعت پیش
بخش سوم: پزشکی
#آقای_دکتر_سوری
#کرونا_دلتا
https://rubika.ir/bekhane
http://sapp.ir/bekhane
http://t.me/bekhane
instagram.com/bekhanebarmigardim
10 ساعت پیش
بخش دوم: پزشکی
#خانم_دکتر_فاکهی
#سندرم_پیش_قاعدگی
https://rubika.ir/bekhane
http://sapp.ir/bekhane
http://t.me/bekhane
instagram.com/bekhanebarmigardim
10 ساعت پیش
توضیحات تکمیلی آشپزی امروز از زبان خانم احمدی
https://rubika.ir/bekhane
http://sapp.ir/bekhane
http://t.me/bekhane
instagram.com/bekhanebarmigardim
10 ساعت پیش
بخش اول: آشپزی
#خانم_احمدی
#کیک_دسر_فانتا

مواد لازم:

کیک پایه:
تخم مرغ ۲عدد
شکر ۱پ
آرد ۲پ
روغن مایع ۱/۲پ
نوشابه فانتا ۱/۲پ
وانیل ۱/۸ق چ
بیکینگ پودر ۱۰گرم

رویه دسر:
خامه قنادی ۱پ
پنیر خامه ای ۴۰۰گرم
کنسرو هلو یا آناناس ۳۰۰گرم
ژلاتین ۲ق غ
آب ۱/۲پ
يك بسته بيسكوئيت ساده وانيلي

طرز تهیه:
شکر و تخم مرغ و وانیل و روغن با همزن زده شود تا حالت كرمي بگيرد
آرد و بیکینگ پودر الک شده را به تناوب در سه مرحله با نوشابه به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم
مايه كيك را در سینی ۳۰*۴۰ که از قبل كاغذ روغني انداخته ايم میریزیم و در فر از پيش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت۱۵دقیقه ميپزيم.
قالب را از فرخارج كرده و اجازه ميدهيم تا خنك شود.
خامه قنادی را در حد دو دقيقه ميزنيم تا يكدست شود، سپس پنیر خامه ای، ژلاتين بنماري شده را اضافه میکنیم تا مخلوط يكدست شود سپس میوه هاي خرد شده را اضافه کرده وبا لیسک مخلوط كرده و روی کیک میریزیم ، بيسكوئيتهاي ساده وانيلي را روي مواد رويه چيده و ...
https://rubika.ir/bekhane
http://sapp.ir/bekhane
http://t.me/bekhane
instagram.com/bekhanebarmigardim
10 ساعت پیش
برنامه امروز چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۵/۱۳ 👇
10 ساعت پیش
سلام و ادب و روز بخیر 
فهرست برنامه امروز

چهارشنبه ١٤٠٠/٠٥/١٣


مجریان امروز برنامه :
خانم سماواتي
آقاي نظري

مهمانان :
خانم دكتر مليحه فاكهي ( متخصص زنان ، زايمان و نازايي )
سندروم پيش از قاعدگي


آقاي دكتر حميد سوري ( دكتراي تخصصي اپيدميولوژي )
كرونا دلتا



آقاي هادي نقدي ( مربي هنري )
آموزش خطاطي


خانم مهشاد احمدي ( مربى آشپزى )
كيك دسر فانتا



شروع برنامه: ١٦:٤٥
مدت برنامه: ٧٠ دقیقه
1 روز پیش
بخش چهارم: هنری
#خانم_ربیعی
#عروسک_جورابی لباس قرمزی ادامه جلسه قبل
https://rubika.ir/bekhane
http://sapp.ir/bekhane
http://t.me/bekhane
instagram.com/bekhanebarmigardim
2 روز پیش
بخش سوم: روانشناسی
#خانم_دکتر_حاتمی
#تقویت_عشق
https://rubika.ir/bekhane
http://sapp.ir/bekhane
http://t.me/bekhane
instagram.com/bekhanebarmigardim
2 روز پیش
بخش دوم: پزشکی
#آقای_دکتر_امیدی
#درمان_دیابت
https://rubika.ir/bekhane
http://sapp.ir/bekhane
http://t.me/bekhane
instagram.com/bekhanebarmigardim
2 روز پیش
بخش اول: آشپزی
#خانم_شیرالی
#نان_تست_جو

مواد لازم:
آرد نانوایی ۲۵۰ گرم
آرد جو ۲۵۰ گرم
نمک ۷ گرم
شکر ۳۰ گرم
مخمر ۱۰ گرم
سبوس گندم ۱۵ گرم
روغن مایع ۳۰ گرم
آب سرد حدود ۲۰۰ میلی لیتر

طرز تهیه:
آردنانوایی، آرد جو، نمک، شکر، سبوس گندم و مخمر رو باهم ترکیب کنید.
نیمی از آب را به ترکیب اضافه کنید.
روغن رو به مواد اضافه کنید و سپس کم کم مابقی آب رو اضافه کنید تا خمیر حاصل شود.
خمیر را حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا خمیر کاملا صاف و یکدست شود.
خمیر را فرم داده و در قالب لوف یا قالب نان تست قرار دهید.
به خمیر حدود یک ساعت استراحت داده تا حجم خمیر دو برابر شود.
فر را از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم کنید و نان را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه آماده کنید.
https://rubika.ir/bekhane
http://sapp.ir/bekhane
http://t.me/bekhane
instagram.com/bekhanebarmigardim
2 روز پیش
برنامه امروز سه شنبه ۱۴۰۰/۰۵/۱۲ 👇
2 روز پیش
سلام و ادب و روز بخیر 
فهرست برنامه امروز

سه شنبه ١٤٠٠/٠٥/١٢


مجریان امروز برنامه :
خانم امينيان
آقاي مولايي

مهمانان :
آقاي دكتر محمد اميدي ( فوق تخصص غدد و متابوليسم )
درمان ديابت


خانم دكتر معصومه حاتمي ( روانشناس )
تقويت عشق



خانم آزاده ربيعي ( مربي هنري )
عروسك لباس قرمزي


خانم شكوفه شيرالي ( مربى آشپزى )
نان تست جو



شروع برنامه: ١٦:٤٥
مدت برنامه: ٧٠ دقیقه
2 روز پیش
بخش چهارم: هنری
#خانم_طهماسبی
#ظروف_کاربردی (مدل تنه درخت)
https://rubika.ir/bekhane
http://sapp.ir/bekhane
http://t.me/bekhane
instagram.com/bekhanebarmigardim
2 روز پیش
بخش سوم: تغذیه
#خانم_دکتر_سهراب
#تغذیه_دوران_کرونا
https://rubika.ir/bekhane
http://sapp.ir/bekhane
http://t.me/bekhane
instagram.com/bekhanebarmigardim
2 روز پیش
بخش دوم: پزشکی
#آقای_دکتر_مرادیان
#دردشکمی_و_سرطان
https://rubika.ir/bekhane
http://sapp.ir/bekhane
http://t.me/bekhane
instagram.com/bekhanebarmigardim
2 روز پیش
بخش اول: آشپزی
#آقای_ظفرخواه
#شنیسل_مرغ

مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آب پیاز ۱ پ
پودر سوخاری یا پانکو ۱ پ
زعفران دم کرده ۲ ق چ
آبلیمو ترش ۱ ق چ
سس خردل ۱ پ
پودر سیر ۱ ق چ
آویشن و ادویه کاری از هرکدام ۱ ق چ
نمک و فلفل سیاه و روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه:
سینه مرغ را به اندازه های دلخواه برش داده و از وسط آن را قبضه میکنیم، بین پلاستیک قرار داده و با بیفتک کوب میکوبیم تا یکدست شود. در ظرف دیگر سس خردل، آب پیاز، نصف زعفران، آبلیمو و نصف ادویه ها را اضافه و مخلوط میکنیم سپس سینه مرغ ها را در چند ساعت در سس قرار میدهیم تا مزه بگیرد. تخم مرغ ها رادر ظرفی همراه با کمی زعفران هم میزنیم و مرغ ها را داخل ظرف تخم مرغ آغشته میکنیم. بقیه ادویه ها را به پودر سوخاری اضافه کرده و هم میزنیم، پس مرغها را در آرد آغشته کرده و در روغنی که از قبل روشن کرده ایم قرار میدهیم، شعله روغن ملایم باشد، بعد از اینکه دو طرف مرغها سرخ شد و مغز پخت شد آنرا در توری میگذاریم تا...
https://rubika.ir/bekhane
http://sapp.ir/bekhane
http://t.me/bekhane
instagram.com/bekhanebarmigardim
2 روز پیش
برنامه امروز دوشنبه ۱۴۰۰/۰۵/۱۱ 👇
2 روز پیش
دریافت سروش پلاس