🍕 آموزش آسان آشپزی 🍕


‍ #دسر_خاگينه_گل_نيلوفر
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
ماست ۱۸۰ گ
روغن مایع ۶۰ گ
وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۲ ق م
ارد ۴۲۰ گ
روغن برای سرخ کردن ۲ پ
پودر پسته برای تزیین
شربت:
شکر ۲ پ
اب ۱/۵پ
جوهرلیمو ۱/۴ق چ
زعفران غلیظ ۱ ق س
طرز تهیه :
اب و شکر را با هم مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود و یک جوش بزند.
سپس زعفران و جوهر لیمورا اضافه کرده وقتی دو جوش زد خاموش کرده می گذاریم تا سرد شود .
🔹جوهر لیمو را با ۱ ق چ اب باز کرده سپس اضافه می کنیم .
درون کاسه تخم مرغ را کمی می زنیم.
ماست را با بکینگ پودر مخلوط کرده می گذاریم تا پف کند . سپس به تخم مرغ اضافه کرده با قاشق مخلوط می کنیم .
وانیل و روغن راهم اضافه کرده و سپس ارد را یک بارالک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم.
خمیر را با دست ورز می دهیم.
تا خمیرنرم و لطیفی به دست اید.
خمیر را به مدت دو ساعت در اشپز خانه استراحت می دهیم.
خمیر را با وردنه به قطر ۳ میل باز می کنیم.
سه قالب گرد کوچک ،متوسط و بزرگ می زنیم.
برای هر گل نیلوفر از سه سایز قالب، یک عدد نیاز داریم.
هر سه سایز خمیر را ۶ برش میدهیم به طوری که برشها رو به روی هم بوده و به مرکز نرسند.
سپس سایز کوچک را روی سایز متوسط با اب می چسبانیم به طوریکه برشهای سایز کوچک در وسط گلبرگهای سایز متوسط قرار بگیرد و روی هم نیافتد.
بعد انها را روی سایز بزرگ قرار داده با اب می چسبانیم به طوری که برشهای سایز متوسط روی سایز بزرگ نیافتد و بین انها قرار بگیرد .
وسط گل را کمی گود کرده تا بعد از سرخ شدن پودر پسته بریزیم.
سپس انها را در روغن غوطه ور سرخ می کنیم.
بعد از دو الی سه دقیقه که طلایی شدند در اورده و بلافاصله در شربت سرد می اندازیم و بعد در صافی قرار می دهیم.
در وسط خمیر پودر پسته می ریزیم
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
🍕 @Mehbano1
12 دقیقه پیش
#فیلم_آموزشی
#صبحانه_فوری_کارمندی
اون سوسیس صبحانه ای که میبینید چیز خاصی نیست. یک سوسیس دست ساز که تو آمریکا است. شما می تونید جایگزینش سوسیس معمولی یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید
نوش جان 💖
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
🍕 @Mehbano1
9 ساعت پیش
‍ #مربای_پوست_هندوانه
پوست سفید هندوانه تکه شده یک و یک چهارم ل.آب یک ل
ابتدا آب و پوست هندوانه را بذارید روی حرارت جوش که اومد درش را بذارید با حرارت ملایم تا کاملا بپزه ولی له نشه برا من تقریبا یه ربع تا بیست دقیقه طول کشیدبعد درون آبکش بریزید.
یک پ شکر.یک دوم پ آب.دو تا هل.کمی گلاب و مقداری زعفران را مخلوط و روی حرارت بذارید تا شکر حل شود.پوست هندوانه را اضافه و بذارید تا غلیظ و قوام آید
نوش جان 💖
🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
🍕 @Mehbano1
10 ساعت پیش
#خاگینه_تبریزی
دو تا تخم مرغ رو با دو قاشق شکر و کمی هل و زعفرون حسابی بزنید بعد یک لیوان ماست و یک فنجون شیر و یک فنجون روغن بهش اضافه کنید حالا یک و نیم لیوان آرد رو با یک قاشق چایخوری بگین پودر الک کنید و به مایع بالا اضافه کنید و میتونید این مایع رو تو تابه با کمی روغن تو حرارت پایین مثل کوکو درست کنید و یا مثل من بریزید تو قالب چرب شده و بزارید تو فر حتی میتونید تو قالب مافین اینارو درست کنید بعد از پخت یک لیوان شیره آماده شده ی سردو بریزد روش و بزارید بره به خوردش بعدم با پودر پسته و یا پودر بادوم تزیین کنید .
شیره از مخلوط یک لیوان آب و یک لیوان شکر و کمی گلاب که روی حرارت جوشیده و قوام اومده درست میشه .
و یا میتونید نصف لیوان عسل رو با دو قاشق آب جوش رقیق کنید و بریزد رو خاگینه
نوش جان 💖
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
🍕 @Mehbano1
10 ساعت پیش
#ایده
کیک سیب و چای دو رنگ 😍
کاری از فاطمه جون
🍏☕️🍏☕️🍏☕️🍏☕️
🍕 @Mehbano1
10 ساعت پیش
✨سلام
☕️✨روز زیباتون بخیر
💠✨امروزتون پر برکت
💠✨امروز هرگز
☕️✨دوباره تكرار نميشه
💠✨پس با یه حال خوب
☕️✨و یک لبخند ناب
💠✨از هر ثانيه اش لذت ببرید
💠✨آرزو دارم
☕️✨زندگی تون سرشار
💠✨از سلامتی و شادی
☕️✨و موفقیت باشه
🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️
🍕 @Mehbano1
10 ساعت پیش
#فیلم_آموزشی
#کوکو_هویج_وکدو
غذای_بدون_گوشت
غذای_نونی
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
🍕 @Mehbano1
20 ساعت پیش
‍ #ته_چین_ماهی
واسه این غذا ماهی رو توی ارد سوخاری میغلطونیم و بعد یه طرفش رو توی روغن سرخ میکنیم و بعد کف قابلمون روغن میریزیم و بعد تمام ماهی ها رو از اون طرفی که سرخ نشده کف قابلمه میچینیم و بعد برنجی که صاف کردیم رو روی اون میریزیم
( میتونیم برنج و با سبزی پلویی مخلوط کنیم.) و بعد دم میکنیم . ولی دو سه بار در قابلمه رو باز میکنیم که بخار خارج بشه تا ماهی ترد بمونه .
درسته یا تکه بودن ماهی یا نوع ماهی بسته به ذائقه و سلیقه شما داره
نوش جان 💖
🐠🐟🐠🐟🐠🐟🐠
🍕 @Mehbano1
21 ساعت پیش
#خانه_داری
لکه زدایی
اگر میخواهید ظروف چینی براق شود ، آنهارا داخل دیگی پر از آب سرد و پودر لباسشویی قرار دهید و روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه ای به همان حالت بجوشد
موفق باشید 💖
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
🍕 @Mehbano1
21 ساعت پیش
#فیلم_آموزشی
#فینگرفود_با_میگو
🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
🍕 @Mehbano1
21 ساعت پیش
#سالاد_مرغ #فینگرفود
مواد لازم
چند عدد سینه مرغ بی استخوان
یک بسته پنیر خامه ای
مخاوط ذرت مکزیکی و نخود فرنگی و هویج نگینی(پخته شده)
یکم ریحون ساتوری خورد شده
یکم شوید ساتوری خورد شده
چندتا دونه پیازچه قسمت سفیدش خورد بشه
فلفل قرمز(به دلخواه)
نان مینی تست
جعفری یا ریحون برای تزیین
طرز تهیه :
سینه ی مرغ رو میزاریم بپزه ، وقتی پخت میزاریم سرد بشه،سرد که شد با رنده داخل یه کاسه رندش میکنیم ، تا حسابی پودری و یکدست بشه،بعد ترکیب ذرت نخود فرنگی و هویج پخته شده رو اضافه و دنبالش ریحون و شوید هم اضافه میکنیم،بعد پنیر خامه ای رو در ۲ مرحله اضافه و هم میزنیم تا حسابی مواد منسجم بشه،یکمم فلفل بهش میزنیم.
حالا نون تست هارو دونه دونه برمیداریم و از مواد سالاد با قالب یا قاشق روش میزنیم و با چندتا جعفری تزیینش میکنیم
بجای نان تست از تارت و هرمدل نون دیگه ای که دوس دارین میتونین استفاده کنین
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
🍕 @Mehbano1
22 ساعت پیش
#خوراک_پیازچه
مواد لازم
سیب زمینی:دوعدد
ژامبون:صدوپنجاه تا دویست گرم
پیازچه با ساقه:صدو پنجاه گرم
کره:پنجاه گرم
روغن:کمی
پیاز:یک عدد
جعفری:صد گرم
تخم مرغ:پنج عدد
گوجه فرنگی:دو عدد
نمک وفلفل
پنیر کم چرب:در صورت دلخواه
پیاز ریز شده را باکمی روغن وکره کمی تفت داده سبک که شد سیب زمینی های خورد شده را اضافه کرده وبا پیاز تفت داده تا مقداری نرم وپخته بشه بعد پیازچه وجعفری ریز شده وژامبون را افزوده مخلوط کرده بعد از پنج دقیقه گوجه ریز شده را اضافه کرده و سپس نمک وفلفل را اضافه کرده وحالا تخم مرغ ها را در ظرف دیگری خوب زده وروی مواد ریخته ودر ظرف را گذاشته تا پخته شود با حرارت کم البته وبعد برش زده وبا لیمو وجعفری و.....تزیین کرده ونوش جان کنید
نکته:
من تقریبا نصف این مواد را درست کردن
اگر دوست داشتید میتونید کمی پنیر را روی مواد ریخته وبعد تخم مرغها را روی اون بریزیید
به جای ژامبون هم میتونید از سینه مرغ پخته شده استفاده کنید
نکته اخر اینکه خیلی خوشمزه بود حتما درست کنید
نوش جان ❤️
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
🍕 @Mehbano1
22 ساعت پیش
‍ #فریتاتای_کدو_سبز_و_گوجه_فرنگی
مواد لازم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
کدو سبز (خیاری) حلقه شده 3 عدد متوسط
پیاز ریز خرد شده 1 عدد کوچک
برگ آویشن تازه 1 قاشق غذاخوری
نمک درشت و فلفل کمی
تخم مرغ 8 عدد بزرگ
شیر ¼پیمانه
پنیر چدار سفید رشته شده ¼ پیمانه
گوجه فرنگی نازک ورقه شده 450 گرم
طرز تهیه
    فر ار از قبل روی 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. روغن را در یک تابه نچسب مخصوص فر به اندازه 25 سانتی متری بریزید و روی اجاق گاز بگذارید.
    پیاز، کدو سبز و آویشن را اضافه کنید؛ در آن را بگذارید و پی در پی آن را هم بزنید تا اندازه ای که نرم شوند اما قهوه ای نشود، 8 تا 10 دقیقه. سپس در آن را بردارید و با در باز آن را بپزید تا زمانی که آب آن تبخیر شود. نمک و فلفل را اضافه کرده و تابه را از روی شعله بردارید.
    تخم مرغ، شیر، پنیر، نمک و فلفل را در کاسه ای متوسط مخلوط کرده ، آرام  روی کدو سبز بریزید. کدو ها را بلند کنید تا مایع  کف تابه را بپوشاند. گوجه فرنگی ها را در کنار هم قرار دهید ( به شکلی که قسمتی از گوجه فرنگی روی گوجه فرنگی دیگری قرار بگیرد) روی آن بچینید.
    تابه را دوباره روی شعله نسبتاً پایین قرار داده و تا زمانی بپزید که کناره های آن خودش را بگیرد اما روی آن هنوز کمی شل باشد، 15 تا 20 دقیقه. سپس تابه را در فر قرار داده و بپزید تا زمانی که خلال چوبی را در آن فرو می کردید وسط آن کاملاً پخته باشد و گوجه فرنگی ها قهوه ای شده باشند، 10 تا 15 دقیقه. آن را از فر در آورید. یک کفگیر نسوز را آرام دور و زیر آن بلغزانید تا از تابه جدا شود. همان موقع سرو کنید
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
🍕 @Mehbano1
23 ساعت پیش
#فیلم_آموزشی
#ایده_تزئین_خیار
🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒
🍕 @Mehbano1
23 ساعت پیش
#فریتل_خوشمزه
مواد لازم
250 گرم ریکوتا
1 تخم مرغ
مقدار اندکی نمک
130 گرم آرد 00
5 گرم بیکینگ پودر برای کیک
طرزتهیه
ریکوتا را با تخم مرغ مخلوط کنید. آرد ، بیکینگ پودر ، نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اجازه دهید خمیر به مدت 10 دقیقه بلند شود.
خمیر را تقسیم کرده و به صورت نوار برش دهید. نوارها را به قطعات زیادی برش دهید. آنها را در روغن در حال جوش سرخ کنید.
پنکیک ها را با مایه قند تزئین کنید
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
🍕 @Mehbano1
23 ساعت پیش
#فریتاتای_گوجه_فرنگی_بروکلی
همه‌ی این مواد را بپزید: یک عدد پیاز کوچک خُرد شده، ۲ فنجان بروکلی خُرد شده، نصف فنجان قارچ برش خورده و یک حبه سیر خُرد شده. دو عدد گوجه فرنگی متوسط خُرد شده، ۲ قاشق چایخوری خردل خشک شده و یک و کمی پودر آویشن را هم به این مواد اضافه کنید
نوش جان ❤️
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
🍕 @Mehbano1
23 ساعت پیش
#فیلم_آموزشی
#لقمه_پنیری
مواد لازم
نان تست ۶ عدد سس پیتزا ۲ق.غ پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم پنیر ورقه‌ای چدار ۱ ورق ژامبون مورد علاقه تون ۱۵۰ گرم فلفل دلمه‌ای ۲ق.غ پودر آویشن و پودر پاپریکا به مقدار لازم
نوش جان ❤️
🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀
🍕 @Mehbano1
2 روز پیش
‍ #کیک_مخملی #کیک_مخملی_قرمز #کیک_ردولوت
رسپی : برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا به نصف لیوان شیر که به دمای محیط رسیده یک ق غ خ سرکه اضافه کردم تا شیر ببره بعد سه تا تخم مرغ وبا یه لیوان شکر وکمی وانیل همزدم حدود پنج دقیقه تا کرم رنگ بشه وکش بیاد بعد نصف لیوان روغن مایع اضافه کردم ودوباره همزدم وشیر بریده رو اضافه کردم همزدم رنگ ژله ای قرمز اضافه کردم بعد یک ونیم لیوان آرد که به همراه یک ق غ خ پکینگ پود و نصف ق چ خ جوش شیرین وکمی نمک الک کرده بودم به موادم اضافه کردم همزدم وداخل قالب که کفش کاغذ روغنی گذاشتم ریختم وداخل فر گرم شده با۱۸۰درجه حدود ۴۵دقیقه گذاشتم بعد از پخت کیک دوساعت تو یخچال گذاشتم بعد باچاقوی تیز روی کیک که پف کرده بود برداشتم پودر کردم وبرای روییه کیک استفاده کردم وکیک دو قسمت برش زدم وسط کیک کرم کره ای زدم لایه دوم کیکو گذاشتم با کرم کاور کردم بعد با پودر کیک پوشوندم.
برای درست کردن خامه این کیک صد گرم کره نرم شده وصد گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ویه لیوان پودر قند وکمی وانیل حدود پنج دقیقه همزدم بعد خامه فرم گرفته اضافه کردم باز همزدم تا یکدست بشه این کرم فوق العاده خوشمزس ومیتونین تو انواع کیک وکاپ کیک ودسرهاتون استفاده کنین
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
🍕 @Mehbano1
3 روز پیش
#نحوه_گرفتن_تلخی_آب_لیمو_تازه
این روزها لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانوما سنتی اینکارو انجام نمیدن، در نتیجه هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه. برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی بمیزان آبلیمو داره، برای 15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید؛ هویج‌ها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشت‌ها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید
ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه، حتما تو جای تاریک نگهداری بشه، روی شیشه های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید، رنگش عالی می مونه
نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نریزید، چون ترشی اونا باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه
نوش جان 💖
🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
🍕 @Mehbano1
3 روز پیش
#کیک_موزاییکی_تک_نفره
۱/۵ بسته بیسکوییت پتی بور
۳ ق غ پودر کاکائو
۳ ق غ کره
۱ لیوان شیر
نصف لیوان شکر
۷۰ گرم شکلات شیری
۷۰ گرم شکلات ساده
📝 ابتدا در یک‌ظرف بیسکوییت ها را خرد کنه (حواستون باشه خیلی پودر نکنید) سپس شیر ، پودر کاکائو و کره آب شده و شکر را اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید دقت کنید بیسکوییت ها را خیلی له نکنید.
اگر شما هم دوست دارید که مثل عکس پوشش شکلاتی داشته باشه به این ترتیب عمل کنید
ابتدا شکلات معمولی سپس شکلات شیری را به روش بنماری آب کنید و دور و کف قالب سیلیکونی را با استفاده از یک فرچه شکلات بمالید و به مدت ۵ دقیقه آن را در فریزر بگذارید و سپس خارج کنید. سپس روی شکلات یخ زده از مواد بیسکوییتی بریزید و مجددا به مدت ۴۵-۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید و سپس از قالب خارج کنید و سرو کنید
نوش جان 💖
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
🍕 @Mehbano1
3 روز پیش
#تیرامیسو_بدون_تخم_مرغ
لیدی فینگر 1  بسته ی 200 گرمی
پنیر ماسکار پونه 1 بسته
خامه ی فرم گرفته 200 گرم
پودر شکر 2 قاشق سوپ خوری
قهوه ی غلیظ دم کرده 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
توت فرنگی و شکلات خرد شده برای تزیین
طرز تهیه
ابتدا پنیر را با پودر شکر می زنیم تا کرم صافی بدست بیاد.سپس با خامه ی فرم گرفته مخلوط می کنیم ..زیاد نمی زنیم.لیدی فینگر ها را با فرچه آغشته به قهوه می کنیم و یک ردیف در ظرف مورد نظر می چینیم.
نیمی از کرم آماده شده را روی لایه ی بیسکویتی  می ریزم و صاف می کنیم و کمی پودر کاکائو روی آن الک می کنیم .لایه ی بعدی لیدی فینگر ها را هم آغشته به قهوه کرده و روی کرم لایه ی قبلی می چینیم و باقی کرم را روی لیدی فینگر ها می ریزیم و صاف می کنیم و به مدت 4 الی 5 ساعت درون یخچال میذاریم .. این دسر هر چه بیشتر بمونه ،لایه ی لیدی فینگر ها نرم تر شده و بافت اسفنجی آن نرم تر می شود... هنگام سرو کمی پودر کاکائو روی دسر می پاشیم و با توت فرنگی ویا شکلات رنده شده و خرد شده تزیین می کنیم...
نوش جان 💖
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
🍕 @Mehbano1
3 روز پیش
#ترفند_آشپزی
دارای خواص ضد میکروبی ، آنتی اکسیدان ، ضد سرطانی و ضد التهابی است !
نوشیدن آب نگهداری شده در ظرف مسی در اول صبح با معده خالی باعث بهبود عملکرد تمام ارگانها و متابولیک بدن میشود
نوش جان 💖
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
🍕 @Mehbano1
3 روز پیش
#ترفند_آشپزی
#ایده_های_زیبا_و_شیک_برای_تزیین_دیس_سالاد
🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒
🍕 @Mehbano1
4 روز پیش
#کوفته_شوید_باقالی
با نخود فرنگی هم می تونید این کوفته رو بپزیید
می تونید شوید رو حذف کنید و از سبزیهای کوفته استفاده کنید
باقالی پخته ۲ لیوان
گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
برنج پخته نصف پیمانه
نمک/فلفل/زردچوبه/دارچین
پیاز یک عدد
رب یک قاشق
آب
شوید
پیاز داغ
آلو
تخم مرغ یک عدد
آرد یک الی دو قاشق .
ابتدا باقالی پخته یا نیم پز را با برنج و گوشت مخلوط کرده و میکوبیم و ورز میدهیم (البته من از برنج از شب قبل مونده استفاده کردم)
سپس نمک فلفل شوید پیاز داغ و تخم مرغ را اضافه و ورز میدهیم.
آرد را برای منسجم شدن به مواد اضافه کرده و ورز میدهیم و از مواد گلوله های کوچک درست کرده و کنار میگذاریم.
پیاز داغ کرده و رب را با آن تفت میدهیم و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین اضافه و آب میریزیم و میگذاریم جوش بیاید.
سپس کوفته ها را به همراه آلو داخل آن ریخته و میگذاریم نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه بپزد.
نکته: همیشه ورز دادن کوفته خیلی مهمه پس یادتون باشه خیلی خوب ورزش بدین
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
🍕 @Mehbano1
4 روز پیش
دریافت سروش پلاس