آشپزی دلبرانه🍕🌿

|🌸﷽🌸|
مآهِ مَن...!در چَشم عاشِقآب هست و خواب نیست:')
#رهی_معیری

https://sapp.ir/joinchannel/tdmfIwLn8lU9rgMJXBSPzbG0


#تهچین_مرغ_وکشمش
سینه مرغ ۱ عدد
کشمش ۱ استکان
پیاز ۱ عدد درشت
ادویه
نمک
فلفل
پودر هل
دارچین
زعفران

@ashpaziamon    🍣🍱
2 هفته پیش
کوکی تابه ای😍😋

🔷 مواد لازم :👇🏻
🔹تخم مرغ : یدونه
🔹وانیل : چند قطره
🔹شکر : ۶ ق‌غ
🔹 روغن مایع : ۸ ق‌غ یا ۱/۲ پیمانه
🔹بکینگ پودر : ۱/۲ ق‌غ
🔹آب‌ جوشیده سرد : ۱ ق‌غ
🔹پودر کاکائو : ۱ و ۱/۲ ق‌غ
🔹آرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه
.
(به جای پیمانه میتونید از لیوان دسته فرانسوی هم استفاده کنید )
2 هفته پیش
👩‍🍳#سالادماکارونی👩‍🍳

مواد لازم :
۲۵۰ گرم پاستا
۷۰ گرم ذرت
۷۰گرم نخود فرنگی
خیار شور ۵ الی ۶ عدد
۱ عد هویج (ریز رنده شده)
تکه های کوچک فلفل قرمز و نارنجی
سس:
۱فنجان / ۲۵۰ میلی لیتر ماست
نصف فنجان / ۱۵۰ میلی لیتر سس مایونز
۱قاشق غذاخوری سس کچاپ
خردل ۱ قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
نمک، فلفل
نصف لیوان چای / ۵۰ میلی لیتر آب غوره
۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن
2 هفته پیش
👩‍🍳#کیک_نارگیلی
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
اسانس نارگیل چند قطره
شکر 1 پیمانه
شیر 2/3 پیمانه
روغن 2/3 پیمانه
پودر نارگیل 1/2 پیمانه
میتونید از نارگیل چرب یا خشک استفاده کنید فقط دقت کنید پودر نارگیل تازه باشه
ابتدا آرد وبیکینگ پودر رو سه بارالک کرده وکناربگذارید.
بعد تخم مرغ ها،شکر ووانیل رو ۷ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ وکش دار بشه
وبعد شیروروغن رو اضافه وبه مدت یک دقیقه هم بزنید و اسانس نارگیل رو اضافه کنید
ودرآخر ارد وبیکینگ پودر رو به تدریج درسه مرحله اضافه می کنیم و هم می زنیم
دقت کنید بیش از حد هم نزنید درپف نهاییی کیک تاثیرگذار خواهد بود.
وبعد در قالب گرد ۲۵سانت که اردپاشی شده یا کاغذ روغنی پهن کردیم ،می ریزیم ودر فر میگذاریم تا زمانی که وقتی با خلال دندان تست می کنیم ،خلال دندان تمیز بیرون بیاد
همه مواد باید به دمای محیط برسند
فر رو از یک ربع قبل با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه
فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر

🍣🍱
2 هفته پیش
👩‍🍳#مرغ_کریسپی
فيله مرغ
سس سويا
نمك
روغن
پودر سیر
پاپریکا
کره
به مدت 2-3ساعت استراحت در یخچال
نشاسته ذرت
تخم مرغ
پودر سوخاری
بعد در روغن داغ سرخ کنید

🍣🍱
2 هفته پیش
👩‍🍳#کیک_نارگیلی
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
اسانس نارگیل چند قطره
شکر 1 پیمانه
شیر 2/3 پیمانه
روغن 2/3 پیمانه
پودر نارگیل 1/2 پیمانه
میتونید از نارگیل چرب یا خشک استفاده کنید فقط دقت کنید پودر نارگیل تازه باشه
ابتدا آرد وبیکینگ پودر رو سه بارالک کرده وکناربگذارید.
بعد تخم مرغ ها،شکر ووانیل رو ۷ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ وکش دار بشه
وبعد شیروروغن رو اضافه وبه مدت یک دقیقه هم بزنید و اسانس نارگیل رو اضافه کنید
ودرآخر ارد وبیکینگ پودر رو به تدریج درسه مرحله اضافه می کنیم و هم می زنیم
دقت کنید بیش از حد هم نزنید درپف نهاییی کیک تاثیرگذار خواهد بود.
وبعد در قالب گرد ۲۵سانت که اردپاشی شده یا کاغذ روغنی پهن کردیم ،می ریزیم ودر فر میگذاریم تا زمانی که وقتی با خلال دندان تست می کنیم ،خلال دندان تمیز بیرون بیاد
همه مواد باید به دمای محیط برسند
فر رو از یک ربع قبل با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه
فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر

🍣🍱
2 هفته پیش
#مرغ_شکم_پر
برای داخل شکم مرغ
اول دو عد پیاز رو خلالی وسرخ کنید،بهش یه حبه سیر رنده شده اضافه کنید ودو قاشق رب گوجه فرنگی+دو قاشق رب انار (ترش یا ملس هرکدوم که دوس دارید) وکمی نمک وفلفل وزردچوبه هم اضافه کنید در آخر بهش تعدادی آلو بخارا (من ۱۰تا ریختم)وحدودا سه قاشق گردوی خرد شده اضافه کنید واز روی حرارت بردارید .
مرغتون رو حتما از شب قبل با نمک وفلفل وساقه جعفری ‌پیاز وحلقه های لیمو ترش مزه دار کنید.
حالا از مواد داخلی شکم مرغ رو پر کنید واگه دوس داشتید میتونید شکم مرغ رو بدوزید که در زمان پخت بیرون نریزه من روی پوست مرغ رو مقداری زعفرون زدم تا در هنگام پخت خو شرنگتر بشه وداخل کیسه پخت بزارید و درش رو‌محکم ببندید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰درجه بزارید حدودا سه ساعت طول میکشه تا کاملا پخته ‌وبریون بشه.
برای تهدیگ هم قبل از اینکه سیب زمینی ها رو کف قابلمه بزارم یه برگ ریحون گذاشتم وسیب زمینی رو روی اون قرار دادم به همین سادگی.

   🍣🍱
2 هفته پیش
#خاگینه_مغزدار
تخم مرغ: ۴ عدد
ماست شیرین :۴ ق غ سرپر
آرد: ۴ ق غ سرپر
بکینگ پودر:۱ ق م
موادمیانی:
دارچین
مغزگردو نیم کوب شده
پودرگل محمدی
موادشربت
شکر یک لیوان
آب یک لیوان
هل و زعفران به مقدار لازم. تهیه شربت: شربت رو آماده میکنیم.شکر، آب و هل رو روی حرارت گذاشته تا شکر آب بشه بعد زعفران رو اضافه میکنیم چند تا جوش خورد خاموش میکنیم و میزاریم تا سرد بشه
طرز تهیه:
تخم مرغها رو به همراه کمی وانیل مخلوط کرده کمی هم میزنیم تا از لختگی در بیاد و بعد مقداری زعفران داخل ماست ریخته ، مخلوط کرده و به تخم مرغها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم در اخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و اضافه میکنیم(غلظت مواد هم تقریبا مثل غلظت فرنی هست) کف ظرفتون رو روغن مالی کنید موادرو توی تابه ریخته اجازه میدیم تا کمی خودشو بگیره حالا مواد میانی رو روی لایه اول ریخته و بقیه مواد رو روش میریزیم و درب تابه رو میذاریم اجازه میدیم تا روی خاگینه حبابهای ریزی بزنه و خودشو بگیره بعد بر میگردونیم تا طرف دیگش هم پخته بشه ،سپس برش میزنیم و شربت سرد رو روی خاگینه داغ میریزیم چند دقیقه بعد گاز رو خاموش کرده و به ظرف سرو بر میگ
🍣🍱
2 هفته پیش
👩‍🍳#کیک_سیب 🍰🍎

دو عدد تخم مرغ
آرد یک و نیم لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
سیب درشت یک عدد
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل یک ق م

طرز تهیه:

ابتدا سیب رو برش های نازکی میدیم و کنار میزاریم و در ادامه کار تخم مرغ ها و شکر وانیل رو با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه. بعد روغن مایع و شیر رو اضافه میکنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر که قبلا چرب کردیم میریزیم و روش ورقه های سیب رو می چینیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه ۴۵دقیقه قرار میدیم

🍣🍱
2 هفته پیش
فکرشم نمیتونی بکنی با نون لواش چه غذاهای جالبی میشه پخت😍

۱پیاز نگینی رو تفت بدید
۱عدد سینه مرغ خرد شده و خوب تفت بدید
۸ عدد قارچ خرد شده رو هم اضافه کنید
تفت بدید تا آب قارچ گرفته بشه
جعفری خرد شده، ذرت، نمک، فلفل سیاه، آویشن
مخلوط کنید.
۱قاشق کره،۱قاشق آرد کمی تفت بدید و بعد ۱ لیوان شیر اضافه و یکدست کنید تا به غلظت برسه.
سس رو به مرغ ها اضافه کنید‌.
نون های لواش رو گرد برش بزنید‌.
از مواد داخلش بریزید و تو ظرف مناسب فر بچینید.
روش پنیر پیتزا بریزید و بزارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که پنیر ذوب بشه
به به عجب غذای دلچسبی🤤
درست کنید که فوق العاده است👌🏻
2 هفته پیش
👩نوستالژی‌ترین تیتاپ🤩

(داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار بدین)

بانوان مشهد رو اینجا دنبال کنید👇
2 هفته پیش
دریافت سروش پلاس