آموزش کلوچه نارگیلی به سبک کارگاهی به همراه نکات و جزئیات 😍👌
🍴مواد لازم🍴
❌ مواد شربت اینورت:( استفاده در خمیر و مغزی )
شکر:۲۵۰ گرم
آب:۱۰۰ گرم
جوهر لیمو: یک چهارم قاشق چایخوری
❌ خمیر کلوچه:
تخم مرغ:۳ عدد
پودر قند یا پودر شکر:۲۲۵ گرم
روغن مایع:۱۷۵ گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
نمک میوه:۴ گرم یا یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر:۴ گرم یا یک قاشق چایخوری
جوش شیرین:۴ گرم یا یک قاشق چایخوری
آب:۲۵ گرم
آرد سفید قنادی:۵۰۰ تا۷۰۰ گرم
❌ مواد مغزی کلوچه:
آب:۲۰۰ گرم
شکر:۲۰۰ گرم ( ۱۰۰ گرم برای کرم و ۱۰۰ گرم با پودر نارگیل)
آرد سفید قنادی:۵۰ گرم
پودر نارگیل چرب:۱۵۰ گرم
❌ مواد رومال:
زرده تخم مرغ: یک عدد
وانیل: نوک قاشق
نمک : نوک قاشق
شربت بار : یک قاشق مرباخوری
رنگ یا زعفران
#کلوچه #کلوچه_نارگیلی
*«اولـین ، بزرگتـریـن و کاملترین
مجموعه کـانـالهای آشـپــزیِ
طـبــقـه بـــنـدی شــده
در پــیـام رســان سروش»*
👇👇👇
❥•༅ᭂ࿐✾ ✵✵ ✾࿐ᭂ༅•❥
@Cookies1
❥•༅ᭂ࿐✾ ✵✵ ✾࿐ᭂ༅•❥
@Amouzesh_Ashpazii
❥•༅ᭂ࿐✾ ✵✵ ✾࿐ᭂ༅•❥
@Amouzesh_Pish_Ghaza
❥•༅ᭂ࿐✾ ✵✵ ✾࿐ᭂ༅•❥
@Nokat_Ashpazii
❥•༅ᭂ࿐✾ ✵✵ ✾࿐ᭂ༅•❥
❤️
@Tabliighaat ❤️